Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , LEARN GERMAN, DEUTSCH SPRECHEN

Γρηγορα Γερμανικα για ενηλικες σας υποσχονται πολλοί !!

Πόσοι όμως μπορούν να σας αποδειξουν ότι με ταχυρυθμα εντατικα γερμανικα τους'η με τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που σας προτεινουν , όχι μονο θα αποκτησετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρονο ρεκορ σε 4, 6 ή το πολυ 8 μήνες , αλλά κυρίως ότι θα μαθετε σωστα Γερμανικά ?

ΜΟΝΟ οι LernenDe !!

Στο site μας ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μπορείτε να διαβάσετε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις ενηλίκων που ακόμα και σε 5 μήνες με ΜΟΝΟ δύο δίωρα την εβδομάδα ξεκινωντας από το ΜΗΔΕΝ απέκτησαν το Β2 !!

Εννοείται πως αυτό το πέτυχαν όχι μόνο με την καθοδήγηση από τους εξειδικευμένους Φιλολόγους Καθηγητές και Καθηγήτριες μας , αλλά ασφαλώς με συστηματική καθημερινή μελέτη τους !

Οι LernenDe θα ακούσουν με προσοχή τους στόχους και τις απαιτήσεις σας !

Και θα σας προτείνουν ένα εντελώς εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που να ανταποκρίνεται στις δικές σας συγκεκριμένες απαιτήσεις και κυρίως να είναι συμβατό με τις καθημερινές σας επαγγελματικές ή φοιτητικές υποχρεώσεις !

Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι ένας σπουδαστής που θέλει να συνδυάσει σπουδές ή εργασία με τα ταχυρυθμα Γερμανικα των LernenDe ΔΕΝ μπορεί να παρακολουθήσει πάνω από ένα δίωρο την εβδομάδα !

Η δική μας διδακτική ώρα των 60 λεπτών ισοδυναμεί με οκτώ έως δέκα διδακτικές ώρες των 45 λεπτών των Κεντρικών Γερμανικών Φροντιστηρίων !

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ


Αυτό σημαίνει ότι παρακαλουθώντας ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων με τους LernenDe σε ένα και μόνο δίωρο θα διδαχθείτε ότι θα σας δίδασκαν σε μιάμιση εβδομάδα με έξι ώρες την εβδομάδα, τα ταχυρυθμα τμηματα των Φροντιστηρίων του Κέντρου !

Και φυσικά και η μελέτη που αντιστοιχεί σε ένα δικό μας δίωρο μάθημα είναι ανάλογη ( άν όχι και περισσότερη ) από αυτήν που θα είχατε σε μιαμιση με δυο εβδομάδες στα εξάωρα τμήματα τους.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας ένας αρχάριος ενηλικος σπουδαστής μπορεί με ένα ΜΟΝΟ δίωρο μαθημα την εβδομαδα σε διάστημα 12 μηνών να αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Κάντε μόνοι σας τη σύγκριση !!

Τα τχαυρυθμα Γερμανικα των Κεντρικων Φροντιστηρίων σας φθάνουν σε οκτω μηνες με δυο τριωρα την εβδομάδα στο Β1. Μετα απαιτουν να παρακολουθησετε τα θερινα εντατικα τους τμηματα που ειναι καθημερινα τρεις και τέσσερεις ώρες και τέλος να παρακολουθησετε και ένα τετραμηνο στα κανονικά για να αποκτήσετε το Β2

Δηλαδή 16 μηνες συνεχους παρακολουθησης σε εξαωρα τμηματα εκ των οποίων 2.5 με καθημερινη παρακολουθηση !!

Τουναντιον με τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe σε 12 ΤΟ ΠΟΛΥ μηνες με ΕΝΑ ΜΟΝΟ δίωρο την εβδομαδα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα και το κυριώτερο απ'ΟΛΑ !

Μαζί μας θα έχετε μαθει ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!!

Και αυτό με κόστος που ακόμα και στα διμελή κλειστα group μας ( δηλαδή ουσιαστικά σε ιδιαιτερο μαθημα ) είναι ανταγωνιστικά των διδάκτρων των ταχυρυθμων τμηματων των Φροντιστηριων του Κεντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email
                     lernendegr@yahoo.gr

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.