Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΣΩ SKYPE - ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



ΕΝΤΑΤΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE , ENTATIKA GERMANIKA , TAXIRITHMA MATHIMATA GERMANIKWN , GERMANIKA MESW SKYPE , DEUTSCH VIA SKYPE
Είτε θέλει κανεις να μαθει γρηγορα Γερμανικα σε ταχύρυθμα φροντιστηριακά τμηματα ή σε ιδιαιτερα μαθήματα Γερμανικων ,  είτε επιθυμεί με πιο ήπιους ρυθμους και χωρις διαβασμα να μιλαει άπταιστα Γερμανικα, οι LernenDe έχουν να παρουσιάσουν τέσσερα πρωτότυπα προγράμματα σπουδών !!

Τα τρία πρώτα αφορούν τα ταχυρυθμα Γερμανικα μας, όπου οι LernenDe εδώ και 25 συναπτά έτη πρωτοπορούν έχοντας “κατεβάσει” τον μέσο χρόνο απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut στους έξι μήνες ΜΟΝΟ με δύο δίωρα την εβδομάδα !

Τα τρία αυτά προγράμματα είναι τo DeutschRasant-100 με το οποίο ξεκινώντας από το μηδεν σε 100 εξηντάλεπτες διδακτικές ώρες αποκτάτε το Zertifikat B2 σε 4 έως 6 το πολύ μήνες ! 

Επειδή όμως εκ των πραγμάτων η κάλυψη τεσσάρων επιπέδων Α1-Α2 -Β1 και Β2 - για τα οποία απαιτούνται δύο ακαδημαϊκά έτη με τα ταχυρυθμα εντατικά τμηματα άλλων Φροντιστηρίων – σε 4 έως 6 μήνες απαιτεί πολύωρη, καθημερινή, συστηματική μελέτη που μόνο δεν διαθέτουν πολλοί, για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε το DeutschIntensiv-150 το οποίο διαφοροποιείται από το DeutschRasant-100 στο ότι σε 50 επιπλέον ώρες κάνετε στην τάξη το μεγαλύτερο μέρος της μελέτης που θα έπρεπε να κάνετε στο σπίτι, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια μικρή μόνο ενασχόληση μελέτης της γλώσσας ( για παράδειγμα κάποιες ώρες το Σ/Κ ) προκειμένου να μπορέσει κανείς το πολύ σε εννέα μήνες να αποκτήσει το Zertifikat B2 !!
 
Επειδή όμως είναι πολλοί αυτοί που είτε λόγω φοιτητικών ή εργασιακών υποχρεώσεων δεν μπορούν να αφιερώσουν ούτε καν μια ώρα μελέτης την εβδομάδα και επιθυμούν χωρις διάβασμα στο σπιτι να μάθουν γρηγορα Γερμανικά μόνο με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα, γι αυτούς δημιουργήσαμε το DeutschEinfach-200 , το απλό μας ταχύρυθμο πρόγραμμα που σε 200 ώρες και το πολύ σε 12 μήνες σας οδηγεί από το μηδεν στο Zertifikat B2 χωρις διαβασμα στο σπίτι, στην κυριολεξία χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσετε ούτε μία ώρα μελέτης μιας και όλη η προετοιμασία γίνεται στα δύο εβδομαδιαία δίωρα μαθήματα.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε για τα ταχυρυθμα Γερμανικα των LernenDe στον ακόλουθο σύνδεσμο ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΕΣΩ SKYPE
ΕΝΤΑΤΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE , ENTATIKA GERMANIKA , TAXIRITHMA MATHIMATA GERMANIKWN , GERMANIKA MESW SKYPE , DEUTSCH VIA SKYPE

Αν πάλι κάποιος δεν επιθυμεί τα ταχυρυθμα Γερμανικά που εκ των πραγμάτων διαφοροποιούνται στην διδακτική τους απο τις κλασσικές σειρές μαθημάτων και επιθυμεί να μάθει Γερμανικά σε ήπιους ρυθμούς – χωρίς φυσικά να χρονοτριβεί – και να αποκτήσει το Zertifikat B2 αντί σε ένα σε το πολύ δύο χρόνια ( όπως εξέλλου θα έκανε σε όλα τα εξειδικευμένα Γερμανικα Φροντιστήρια ) , αλλά και πάλι χωρίς μελέτη μπορεί να επιλέξει το τέταρτο πρόγραμμα μας, το οποίο ακολουθεί επακριβώς την δομή των κανονικων τμημάτων του Goethe Institut και ενσωματώνει την μεθοδολογία που εφαρμόζεται εκεί !

Δηλαδή το μάθημα γίνεται από το πρώτο λεπτό αποκλειστικά στα Γερμανικά, με αποτέλεσμα ο σπουδαστής να “αναγκαστεί” από το πρώτο μάθημα να ρωτήσει, να μιλήσει να εκφραστεί στα Γερμανικά !!
Αυτό διευκολύνει πολύ την εξοικείωση του με την καθημερινή ζωντανη γλώσσα από το πρώτο λεπτό αν και όπως είναι αυτονόητο η όλη διαδικασία εκ των πραγμάτων διαρκεί περισσότερο από τα ταχύρυθμα γερμανικα προγραμματα των 100 – 150 ή 200 ωρών !

Η αναλυτική παρουσίαση της μεθόδου γίνεται στο

Πάντως όποιο πρόγραμμα και να επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πιο οικονομικό από οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην αγορά !

Και αυτό δεν το λέμε τυχαία ! Όπως κι εσείς μετα την ενδελεχή έρευνα αγοράς που ασφαλώς θα εχετε κάνει, έτσι κι εμείς γνωρίζουμε τα δίδακτρα που ζητούν τα εξειδικευμένα Φτοντιστήρια Γερμανικών και οι ιδιώτες καθηγητριες-ες στα ιδιαίτερα μαθήματα !

Και στην Ελλάδα και στις Γερμανόφωνες χώρες !

Και με στοιχεία που παραθέτουμε σας αποδεικνύουμε ότι στα ταχυρυθμα Γερμανικα δεν είμαστε αποδεδειγμένα και μακράν οι πλέον γρήγοροι άλλα και οι πλέον οικονομικοί !

Αναλυτικά τα δίδακτρα μας παρουσιάζονται στο σύνδεσμο  ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΩΝ LERNENDE

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
               lernendegr@yahoo.gr
ελέγχοντας πέρα από τα Εισερχόμενα και τα Spam σας ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.