Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE




ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE


Η διδασκαλία της γερμανικης γλωσσας μεσω Skype προσφερει σημαντικα πλεονεκτήματα στους ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν σωστα και γρηγορα Γερμανικα !!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕΣΩ SKYPE 

Ο ενήλικος σπουδαστής μεταφέρει την τάξη και τον καθηγητή του στον χώρο της κατοικίας, της εργασίας των διακοπών του με το laptop ήτο tablet του !
Με το τρόπο αυτό κερδίζει πολύτιμο χρόνο που θα τον έχανε στις μετακινήσεις από και πρός το Φροντιστήριο -χρόνο που τον αξιοποιεί για την μελέτη ή την οικογένεια του – και επιπλέον δεν είναι υποχρεωμένος να εξαρτά το πρόγραμμα του από τις συγκεκριμένες ημέρες και ωρες που γίνονται τα φροντιστηριακά μαθήματα !!
Το να μάθει κανείς Γερμανικά μέσω Skype προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα και οφέλη του ιδιαίτερου μαθήματος όπως το ότι έχεις τον καθηγητή ή την καθηγήτρια ότι ώρα θέλεις εσύ, ότι το πρόγραμμα διαμορφώνεται με βάση τις δικές σου απαιτήσεις και τους δικούς σου ρυθμούς, όπως επίσης το ότι μπορείς να αλλάζεις ημέρες και ώρες μαθημάτων που να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα σπουδών και εργασίας σου !
Γενικά μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιο από τα τρία βασικά προγράμματα σπουδών που παρουσιάζονται στον σύνδεσμο  ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ή να ζητήσετε να εκπονηθεί ένα εντελώς εξατομικευμένο πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας !

Γενικά οι ενηλικες που θέλουν να μάθουν γρήγορα γερμανικά μπορούν να επιλέξουν τα ταχυρυθμα, εντατικά γερμανικά που προσφέρουν οι LernenDe στο υπερεντατικό και εντατικό τους πρόγραμμα ή να επιλέξουν το απλό πρόγραμμα όπου ουσιαστικά χωρίς μελέτη στο σπίτι μπορεί κανείς να πετύχει τους ίδιους στόχους και να αποκτήσει το Zertifikat B1 ή και το Zertifikat B2 του Goethe Institut πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ που σχεδόν ποτέ δεν υπερβαινει τους οκτώ με δώδεκα μήνες αντίστοιχα !

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ , ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Τέλος να τονίσουμε ότι στο ερώτημα που απασχολεί πολλούς ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν γρηγορα γερμανικα, δηλαδή αν είναι προτιμότερο να μαθει κανείς Γερμανικα στην Γερμανια ή να κάνει ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων στην Ελλάδα, μπορούμε με απόλυτη υπευθυνότητα να απαντήσουμε ότι τα Γερμανικα στην Γερμανια θα προσφέρουν τα οφέλη τους αν ο ενηλικος έχει αποκτήσει γνώσεις επιπέδου Β1 δηλαδή αν έχει καλύψει τις βασικές γραμματικές και συντακτικές δομές και το αναγκαίο λεξιλόγιο !
Σε αντίθετη περίπτωση ο υποψήφιος ενηλικος που ξεκινάει από αρχάριος στην Γερμανία θα αντιμετωπίσει στο μέλλον σημαντικά προβλήματα που θα εστιάζονται στο ότι δεν έχει κατανοήσει επαρκώς την γραμματική με αποτέλεσμα να μην κατανοεί γιατί και πως χρησιμοποιεί την γλώσσα !
Επιλέγοντας τους LernenDe και το πρόγραμμα Μαθαίνω Γερμανικα μεσω Skype ο αρχάριος ενήλικος αποκτά σε σύντομο χρονο εξοικείωση με την Γερμανικη Γραμματικη και το Συντακτικό που η καθηγητρια ή ο καθηγητής τους θα του εξηγήσει στα Ελληνικά !
Ετσι θα θέσει στέρεες βάσεις και όταν στην συνέχεια θελήσει να μάθει Γερμανικα στην Γερμανια αυτό θα του είναι σαφως πολύ πιο εύκολο και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα !
Για οποιαδήποτε άλλη σας απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                  lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.