Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


Αριστουχος πτυχιούχος Γερμανικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με μητρική την Γερμανική, δύο μεταπτυχιακά στην Συγκριτική Γλωσσολογία και στην Διδακτική σε Γερμανία και ΗΠΑ, 25ετη διδακτική εμπειρία και πλούσιο συγγραφικό έργο αναλαμβάνει αποκλειστικά υψηλού επιπέδου φοιτητές και πτυχιούχους Ιατρικής και Πολυτεχνείου που επιθυμούν και μπορούν  σε 100 το πολύ ώρες να καλύψουν τα επίπεδα Α1 - Α2 -Β1 - Β2 και C1 και οχι μόνο να εξασφαλίσουν με βαθμό τουλάχιστον ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το πτυχίο Β2 του GOETHE INSTITUT που εξασφαλίζει Approbation αλλά κυριως να έχουν μάθει ΑΠΤΑΙΣΤΑ Γερμανικά .

Το πρόγραμμα των 100 ωρών ολοκληρώνεται από 4 έως το ΠΟΛΥ 6 μήνες σε ώρες που εξυπηρετούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εσένα επτά ημέρες την εβδομάδα από πολύ νωρίς το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ.

Επίσης εγγυάται την επιτυχία για τα πτυχία C1 και C2 του Goethe Institut καθώς και για το Test DaF

Για το πρόγραμμα των 100 ωρών κόστος το πολύ 3000 ευρώ για ιδιαίτερο μάθημα και 2000 ευρώ ανά άτομο σε group των δύο ατόμων.

( Σσ. Τα εξεδικευμένα Γερμανικά Φροντιστήρια του Κέντρου χρεώνουν για τα τέσσερα επίπεδα Α1 -Α2 - Β1 και Β2 κατα μεσο όρο 2700 ευρώ σε πολυμελή τμήματα και τουλάχιστον 300 διδακτικές ώρες που εκτείνονται χρονικά σε δώδεκα μήνες )


Αν λοιπόν θέλεις να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα επικοινώνησε τώρα μαζί μας

Πληροφορίες στο     lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.