Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ C1



Όταν πήραμε την αποφαση να συνδυάσουμε τα εντατικα, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων με καλοκαιρινες διακοπες προσφέροντας σας τα ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ δεν αναμέναμε τέτοια ανταπόκριση !

Από τα είκοσι και πλεόν email την πρώτη κιόλας ημέρα ανάρτησης είχαμε δύο κρατήσεις θέσεων, και αναμένουμε μέχρι την Παρασκευή άλλες δύο να οριστικοποιηθούν !

Μαζί με τους τρείς μαθητές μας που έχουν ήδη προπληρώσει σημαίνει ότι μόλις τρεις ακόμη θέσεις παραμένουν με σιγουριά διαθέσιμες !
Αν λοιπον επιθυμειτε να συνδυάσετε ταχύρυθμα, εντατικα Γερμανικα με διακοπές στις Καμάρες της Σίφνου, τότε η ιδανική επιλογή για θερινα μαθηματα γερμανικων είναι οι LernenDe !

Και επειδή το ενδιάφερον για ένα ένα απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα για γιατρούς είναι μεγάλο, η υπεύθυνη σπουδών μας κα Φωτεινή Μαρκάτου είναι σε επαφή με πρωήν μαθητές μας, που υπηρετούν είτε ώς ειδικευόμενοι είτε ως ειδικοί ιατροί σε Γερμανικά και Ελβετικά Νοσοκομεία, προκειμένου να συμμετάσχουν ως εισηγητές στο πρόγραμμα “Γερμανικα για Γιατρούς” που θα διεξαχθεί στις Καμαρες της Σιφνου από 25 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου, και το οποίο θα απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους Ιατρικής με βασικές γνώσεις επιπέδου Β1 και το οποίο αφενός μεν μέσα απο τις 50 ωρες πρωινών υπερεντατικών γλωσσικών μαθημάτων θα καλυψει το μέγιστο μέρος του Zertifikat B2 αφετέρου με 30 ώρες απογευματινών σεμιναρίων από συναδέλφους τους γιατρούς θα τους εξοικειώσει με τα καθημερινα, νοσοκομειακά Γερμανικά, δηλαδή με το πως να λαμβάνουν ιστορικό, να συντάσσουν παραπεμπτικά εξετάσεων και τις επιστολές στους οικογενειακούς γιατρούς καθώς και με άλλα μυστικά για ένα σωστό βιογραφικό, ένα πρωτότυπο Motivationsbrief και φυσικά μια επιτυχημένη συνέντευξη με τον Διευθυντή !
Στην σχετική μας ιστοσελίδα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ θα δειτε αναλυτικές πληροφοριες για το πρόγραμμα αυτό αμέσως μόλις τελεσφορήσουν οι επαφές μας με τους μαθητές μας Ιατρούς !

Τέλος επειδή λαμβάνουμε αρκετά email σχετικά με σπουδαστές που επιθυμούν με υπερεντατικά, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων να αποκτησουν όσο το δυνατον συντομότερα το πτυχίο C1 θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 θα ξεκινήσει υπερεντατικό πρόγραμμα διαρκείας 17 εβδομάδων αποκλειστικά για μη απασχολούμενους γιατρούς και μηχανικούς που με τρία τρίωρα την εβδομάδα θα οδηγεί τον αρχαριο σπουδαστή στην απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut στις εξετάσεις στις 10 και 11 Ιανουαρίου 2015 !

Εννοείται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιαίτερα ικανούς και επιμελείς πτυχιούχους Ιατρικής και Πολυτεχνείων οι οποίοι μπορούν να αφιερώνουν στο τετράμηνο Σεπτεμβρίου – Ιανουαρίου ΟΛΟ τους τον ελεύθερο χρόνο στην μελέτη των Γερμανικων, και για τον λόγο αυτό εξάλλου δεν πρεπει να περισπώνται από άλλες φοιτητικές ή εργασιακές υποχρεώσεις.

Για να επιτευχθεί η απόλυτη ομοιογένεια και το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου δυο δοκιμαστικά τρίωρα μαθήματα στα οποία οι υποψήφιοι σπουδαστές για το τετράμηνο τμήμα C1 θα γνωρίσουν την μέθοδο LernenDe και θα διαπιστωθεί αν μπορούν να αφομοιώσουν την διδαχθείσα ύλη και να συμπράξουν ομαλά και δημιουργικά με τους διδάσκοντες και τους συμφοιτητές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε το email σας στο    lernendegr@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.