Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΔΙΔΑΚΤΡΑ


Τρία προγράμματα για ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλίκων !
Τρεις μοναδικές ευκαιρίες να μάθετε σωστα και γρηγορα Γερμανικα, πιστοποιώντας τις γνώσεις με το διεθνώς αναγνωρισμένο Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρονικό διάστημα από 4 έως το πολύ 12 μήνες !
Τρία συνεργαζόμενα Φροντιστήρια ( που μέχρι τέλη του  ενδεχομένως να έχουν γίνει και πέντε ) αλλά ....
Ενα μόνο όνομα που ταυτίστηκε τα τελευταία 25 χρόνια με τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων !!
Οι LernenDe !!! Η εγγύηση για σωστα και γρήγορα Γερμανικά !
Ας δούμε συνοπτικά τα τρία μας ταχυρυθμα προγράμματα !
Το πρώτο μας προγραμμα DeutschRasant διάρκειας 100 ΔΩ των 60 λεπτών σας οδηγεί από το μηδέν στο Β2 από 4 έως 6 μήνες !
Συγκεκριμένα ! Με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα σε 4 μήνες ! Με δύο μαθήματα των 2.5 ωρών σε 5 μήνες  ! Και ΜΟΝΟ με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα σε 6 μήνες !!
Υλη που σε ένα εξειδικευμένο Φροντιστηριο Γερμανικών απαιτεί 15-19 μήνες στα ταχυρυθμα τμηματα με δύο τρίωρα την εβδομάδα, με την την μέθοδο LernenDe καλύπτεται σε 100 ΜΟΝΟ ΔΩ και σε 4 έως 6 μήνες !  αι όχι απλά καλύπτεται ! Οδηγεί με ασφάλεια στην απόκτηση του Zertifikat B2 Goethe InΦυσικά υπό μία αίρεση ! Την πολύ προσωπική σας κατ οίκον μελέτη !
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα απευθύνεται ΜΟΝΟ σε νέους πτυχιούχους, χωρίς εργασιακό ή άλλο περισπασμό, που για ένα τετράμηνο έως εξάμηνο θα αφοσιωθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην μελέτη και αφομοίωση ενός ομολογουμένως τεράστιου όγκου ύλης !
Δεδομένης όμως της 25ετους εμπειρίας μας και της αποτελεσματικότητας της μεθόδου μας αυτό που σε πολλούς φαντάζει αδύνατο ή δυσέφικτο, σε εμάς είναι κάτι πολύ απλό ! Αρκεί να έχουμε σπουδαστές με θέληση, προσήλωση στο στόχο, πειθαρχία και κέφι για σκληρή δουλειά !Εξάλλου τα καθολικά ποσοστά επιτυχίας μας και οι επώνυμες περιπτώσεις των αριστούχων μας που παρουσιάζουμε σε προηγούμενες αναρτήσεις το επιβεβαιώνουν !
Το δεύτερο πρόγραμμα DeutschIntensiv των 150 ΔΩ σας οδηγεί από το μηδέν στο Zertifikat B2 σε χρόνο από 6 έως 9 μήνες ! Συγκεκριμένα ! Με δυο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα σε 6 μήνες ! Με δύο μαθήματα των δυόμισι ωρών σε 7.5 μήνες και τέλος με δύο δίωρα μαθήματα σε 9 μήνες !
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται μεν για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων , χωρίς όμως να επηρεάζεται το καθημερινό σπουδαστικό ή εργασιακό τους πρόγραμμα.Η διαφοροποίηση από το πρώτο δεν έγκειται μόνο στις 50 επιπρόσθετες διδακτικές ώρες αλλά κυρίως στο φανερά πιο ήπιους ρυθμούς ! Μεγάλο μέρος της κατ οίκον προετοιμασίας σας γίνεται στο μάθημα, με συχνές επαναλήψεις, έτσι ωστε να αρκεί ένα μισάωρο κατα μεσο όρο μελέτης στο σπίτι ( δηλαδή ένα τρίωρο με τετράωρο την εβδομάδα ) προκειμένου να αφομοιώνεται καλύτερα ή ύλη !
Το τρίτο μας πρόγραμμα DeutschEinfach των 200 ωρών σας οδηγεί στο Zertifikat B2 σε διάστημα 8 έως το πολύ 12 μηνών , χωρίς να απαιτει από εσάς ούτε μια ώρα μελέτης στο σπίτι !
Συγκεκριμένα με δύο τρίωρα μαθήματα φθάνετε από το μηδέν στο Β2 σε 8 μήνες , με δύο μαθήματα των 2.5 ωρών σε 10 μήνες, και τέλος με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα αποκτάτε στο Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 12 μήνες, στην κυριολεξία χωρίς να ανοίξετε βιβλίο, μιας και μέσα στις 100 επιπρόσθετες διδακτικές ώρες γίνεται ΟΛΗ η κατ οίκον μελέτη σας κατα τη διάρκεια του μαθήματος !
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ. Σε ενήλικες σπουδαστές οι οποίοι δεν μπορούν λόγω ενος βεβαρημένου προγράμματος σπουδών ή εργασιας είτε ακόμη και λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων να αφιερώσουν , ούτε μια ώρα μελέτης στο σπίτι !
Τέλος υπάρχει και ένα μας τέταρτο πρόγραμμα σπουδών που ξεκίνησε απο τον Σεπτέμβρη του 2014 και το οποίο αποτελεί πανομοιότυπο αντίγραφο του προγράμματος που ακολουθείται στα κανονικά τμήματα του Goethe Institut !!
Το ίδιο πρόγραμμα, η ίδια διδακτική μέθοδος, τα ίδια βιβλία, οι ίδιες ώρες, ο αυτός απαιτούμενος χρόνος για την απόκτηση πτυχίου, τα ίδια σχεδόν δίδακτρα με μόνη διαφορά τον αριθμό των σπουδαστών, που στα μεν φροντιστηριακά μας τμήματα είναι μόνο πέντε σπουδαστές και στα κλειστά μας group αυστηρώς δύο σπουδαστές !
Τα δίδακτρα μας θα παραμείνουν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου σταθερά !
Για τα τρια τμηματα που προσφέρουν ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων το ποσό των διδακτρων ανερχεται για μεν τα πενταμελη φροντιστηριακά στο ποσό των 2000 ευρώ , καταβλητέων ΜΟΝΟ με πιστωτικες κάρτες ( εκτός της ΕΤΕ ) σε 4 έως και 6 άτοκες δόσεις, για δε τα κλειστά διμελή στο ποσό των 2500 ευρώ καταβλητέων τμηματικά και ΜΟΝΟ ανα εβδομάδα !
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.