Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ - ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για ταχυρυθμα Γερμανικα σε ενηλικες και οι LernenDe στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση αναζητούν νέους συνεργάτες για να ενταχθούν στο δυναμικό τους.
Πτυχιουχοι Γερμανικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ-ΑΠΘ που ενδιαφέρονται να διδάξουν ταχυρυθμα Γερμανικά με την μέθοδο των LernenDe σε ενήλικες μπορούν να δούν τον ακολουθο σύνδεσμο 
 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Να πληροφορήσουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα των LernenDe στα ταχυρυθμα Γερμανικα Ενηλικων ότι για το επόμενο δίμηνο και μέχρι τέλους Μαίου 2015 θα είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση, μιας και το σύνολο των συνεργατών μας δεν διαθέτουν διαθέσιμες ώρες.

Μετά το τέλος των εξετάσεων του Goethe Institut στα τελη Μαίου, όποτε και πολλοί μας σπουδαστές ολοκληρώνουν τις σπουδές τους , θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στην ζήτηση , όσο μεγάλη κι αν είναι , μιας και μέχρι τότε θα ενταχθουν στο δυναμικό μας οι νέοι μας συνεργάτες που έχουν από τον Ιανουάριο ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους και τώρα κάνουν την πρακτική τους στην μέθοδο LernenDe υπό την επίβλεψη της Διευθύντριας Σπουδών μας κας Φ. Μαρκάτου και της Frau R. Waldmeier 

Πάντως για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αρχές Οκτωβρίου 2015 το Zertifiakt B2 ξεκινώντας αρχές Ιουνίου από το μηδέν , να σας πληροφορήσουμε ότι θα λειτουργήσουν αρκετά θερινα τμηματα στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια στην Αθήνα και φυσικά με τα κλειστά διμελή group μας !

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
                        lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.