Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !! ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ??



ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ


Ευκολα Γερμανικα υπόσχονται πολλοί, και γρηγορα Γερμανικά σε χρόνο ρεκόρ ακόμη περισσότεροι ! Οικονομικα Γερμανικά άπαντες !

Σε επίπεδο υποσχέσεων όλοι είμαστε καλοί !

Οσοι αναζητούν ταχυρυθμα γερμανικα ή ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μπορούν να βρουν ευάριθμες επιλογές ! Υπερ το δεον !

Στην πράξη όμως πόσοι μπορούν να αποδείξουν με πράξεις ότι πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται !

Με συνέπεια επί 30 σχεδόν συναπτά έτη !?!

Και με ποσοστά επιτυχίας που να αγγίζουν το 100 % στις εξετάσεις του Goethe Institut και με 2 στους 3 επιτυχόντες μας με βαθμους Λίαν Καλώς και Αριστα !?!

Και με δίδακτρα τόσο προσιτά ώστε όλοι να μπορούν να επωφεληθούν από την ανυπέρβλητη ποιότητα μας !?!

Μόνο οι LernenDe !

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι !

Ευκολα Γερμανικα ! Πόσο πιο εύκολη μπορεί να είναι η εκμάθηση των Γερμανικών όταν μπορεί κανείς με ουσιαστικά μηδενική μελέτη, δηλαδή σχεδόν με καθόλου μελέτη στο σπίτι να πετυχαίνει στις εξετάσεις του Goethe Institut ! 
Δεκάδες οι περιπτώσεις εργαζομένων σπουδαστών μας, που λόγω επαγγελματικών και φοιτητικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να διαθέσουν ούτε μία ώρα μελέτης στο σπίτι ! 
Όμως προσπαθούσαν να κάνουν μάθημα τουλάχιστον ένα δίωρο την εβδομάδα ! Και να είναι συγκεντρωμένοι στην δουλειά στην τάξη !
Το αποτέλεσμα !?!
Χωρις μελετη, ευκολα και σχετικα γρηγορα ( σε 8μηνες το Zertifikat Β1 με ένα δίωρο την εβδομάδα ) και το ξαναλέμε χωρις να έχουν ανοίξει βιβλίο, χωρίς να έχουν λύσει ούτε μία άσκηση, χωρίς να έχουν φέρει ούτε μια έκθεση !
Και όμως με την μέθοδο μας, με τις συνεχείς μας επαναλήψεις κατα τη διάρκεια του μαθήματος, με την εμπειρία μας ως πρώην καθηγητές και εξεταστές του Goethe Institut, οι σπουδαστές μας πέτυχαν και επιτυγχάνουν στις εξετάσεις του Goethe Institut, αποτελώντας την ζωντανη διαφημιση μας για τα ευκολα Γερμανικα χωρις σχεδον μελέτη !
Εννοείται πως το Αριστα και το Λίαν Καλώς στην περίπτωση που ο σπουδαστής δεν έχει επενδύσει σε χρόνο μελέτης στο σπίτι είναι δυσέφικτο αν κι όχι ακατόρθωτο ! 
Όμως η επιτυχία στις εξετάσεις είναι δεδομένη ακόμη και για αυτόν που εκ των πραγμάτων δεν έχει χρόνο να μελετήσει σπίτι και υποχρεώνεται να αφομοιώνει την ύλη μόνο κατα την διάρκεια του μαθήματος !
Το βιντεάκι μας παρακάτω τα λέει όλα !!!!

Γρηγορα Γερμανικα !! Ταχύρυθμα μαθηματα Γερμανικων ! Στο σημείο αυτό οι LernenDe έχουν δημιουργήσει όχι απλά σε πανελλήνιο αλλά και σε πανευρωπαϊκό για να μην πουμε και σε παγκόσμιο επίπεδο Σχολή !
Προκαλούμε !
Πείτε μας ποιο Φροντιστήριο στην Ελλάδα ή σε Γερμανόφωνη χώρα, ποιος συνάδελφος καθηγητής μπορεί να σας εγγυηθεί ότι σε 100 ( ... το πολύ ) διδακτικές ώρες των 60 λεπτών σας ξεκινάει από το απόλυτο μηδέν και σας οδηγεί στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut !?!
Και για όσους είναι συνεπείς και μελετηροί με βαθμούς Αριστα και Λίαν Καλώς ! Και με βαθμούς στα Προφορικά από 23/25 έως και 25/25 !!! Που σημαίνει ότι οι σπουδαστές μας όχι απλά έχουν στείρες γνώσεις και από τύχη πήραν το Zertifikat B2 αλλά μιλάνε Αριστα Γερμανικά !!
Αν έχετε την υπομονή να περιηγηθείτε στο blog μας ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ θα δείτε επώνυμες περιπτώσεις σπουδαστών που τόσο γρήγορα έως 4 μήνες και τόσο σύντομα όσο 80 ώρες από το μηδεν απέκτησαν το B2 !!
Οικονομικα Γερμανικα ! Ακόμη και στο σημείο αυτό οι LernenDe έχουν την υπεροχή ! Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι ακόμη και με 900 ευρώ κόστος διδάκτρων για ιδιαιτερο μάθημα ( group δύο ατόμων ) υπάρχουν επιτυχόντες που απέκτησαν σε 5 μήνες το Zertifikat B2 ξεκινωντας από το μηδεν !
Επαναλαμβάνουμε !! 900 ευρώ για ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα και για τέσερα επίπεδα Α1 – Α2 – Β1 και Β2 !!
Ακόμη και τα πλέον οικονομικά Φροντιστήρια του Κέντρου της Αθήνας με τα πολυμελή τους τμήματα και τις δελεαστικές τους προσφορές δεν μπορούν να μας συναγωνιστούν !
Εννοείται ασφαλώς πως για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός υπήρχε απόλυτη και αγαστή συνεργασία, συνέπεια, σταθερότητα, προσήλωση και πολύ μελέτη !
Και ασφαλώς τα υπερεντατικά και τα εντατικά μας τμήματα δεν απευθύνονται σε όλους !
Τα απλά μας όμως τμήματα ( που είναι και πάλι πιο ταχύρυθμα από τα αντίστοιχα εντατικά των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων ) προσφέρουν την δυνατότητα να μάθει κανεις ευκολα Γερμανικα, και γρηγορα Γερμανικα και κυριως οικονομικα Γερμανικα !!!
Αν λοιπον ενδιαφερεστε για ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων ή για Φροντιστηριακά τμήματα, μην διστάσετε !
Επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr
Η εκπαιδευτική μας σύμβουλος θα σας απαντήσει άμεσα και θα σας προτείνει ένα εντελώς εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών, που να ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.