Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !! ΤΑΧΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ! ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 3.5 ΜΗΝΕΣ !!


ΜΑΘΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Επειδή όλοι θέλετε να μαθετε ευκολα και γρήγορα Γερμανικά και να αποκτήσετε σε χρόνο ρεκορ το Zertifikat Β2 του Goethe Institut οι LernenDe σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου υπερεντατικό αυστηρά πενταμελές τμήμα αρχαρίων που σε 14 εβδομάδες με δύο ΜΟΝΟ τριωρα την εβδομάδα θα αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 στις εξετάσεις στα μέσα Οκτωβρίου στα Ιωάννινα ( μιας και οι δηλώσεις συμμετοχής για τις εξετάσεις του Β2 στην Αθήνα έχουν ήδη κλείσει από τον Μάιο )
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες πτυχιούχους που επιθυμούν με τα ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών και την μέθοδο DeutschRasant των LernenDe που εφαρμόζουν και τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη να καλύψουν σε 3.5 μήνες ύλη που άλλα Φροντιστήρια την καλύπτουν σε 15 το λιγότερο μήνες ! Ετσι η υπόσχεση μας για γρηγορα Γερμανικα τηρείται όπως πάντοτε εξάλλου απαρέγκλιτα !!
Και επειδή για τους LernenDe και τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη ούτε η λέξη ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δεν είναι σχήμα λόγου, με την εγγραφή τους οι σπουδαστές λαμβάνουν γραπτη εγγύηση επιστροφής χρημάτων στην ( εντελώς απίθανη ) περίπτωση αποτυχίας τους στις εξετάσεις για το Zertifikat B2 στις 10-12 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα ! Και δωρεάν προετοιμασίας για την επόμενη εξεταστική στην Αθήνα !
Και επειδή αυτό που απασχολεί όλους την δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία είναι και το οικονομικό, τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη προσφέρουν αυτό την μοναδική ευκαιρία στην εξαιρετική τιμή των 1800 ευρώ με ΟΛΕΣ τις πιστωτικές κάρτες και με δυνατότητα έως και 6 άτοκων δόσεων.
Την στιγμή που τα περισσότερα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών ζητούν από 1350 έως και 1900 ευρώ για την προετοιμασία τριών επιπέδων Α1 – Α2 και Β1 και για την προετοιμασία για το Zertifikat B1, τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη με 1800 ευρώ σας προετοιμάζουν και για το Β2 και σας εγγυώνται εγγράφως την απόκτηση του Zertifikat B2.
Δηλαδή με τα δίδακτρα που θα πληρώνατε σε άλλο Φροντιστήριο για το Β1 με τους LernenDe και τα Φροντιστήρια Παναγιωτίδη έχετε άλλο ένα επίπεδο ουσιαστικά εντελώς δωρεαν ! Ετσι το δωρεαν Γερμανικα που πολλοι σας υπόσχονται σε εμας αποκτα νόημα !!
Και ακόμη πιο σημαντικό είναι το πόσο γρηγορα Γερμανικα μαθαίνετε κοντα μας !! Σε 3.5 μήνες θα πετύχετε αυτό που όλα τα άλλα Φροντιστήρια προσφέρουν σε υπερδιπλάσιο τουλάχιστον χρόνο !
Ετσι αν είστε για παράδειγμα γιατροί και χρειάζεστε να μάθετε γρηγορα Γερμανικα προκειμένου να αποκτήσετε την Approbation που είναι απαραίτητη για να κάνετε αίτηση για θέση ειδικότητας σε Γερμανικά Νοσοκομεία, ή μηχανικοί που θέλετε να μαθετε Γερμανικα σε χρονο ρεκορ και να βρειτε θέση εργασιας στις εκατονταδες Γερμανικες επιχειρήσεις που ζητουν ηλεκτρολόγους και μηχανολόγους μηχανικούς.
Όσοι φυσικά επιθυμούν να πετύχουν το ίδιο όχι με τα ταχυρυθμα φροντιστηριακά τμήματα αλλα ενδιαφερονται για ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων, οι LernenDe σας προσφέρουν την δυνατότητα με τα θερινα μαθηματα γερμανικων μας να προετοιμαστειτε με ατομικο μάθημα ή σε κλειστό διμελές τμήμα !
Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.