Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ LERNENDE


Το να υποστηρίζεις ότι είσαι ο κορυφαίος στα ταχυρυθμα , εντατικα Γερμανικα για ενηλικες πρέπει να συνοδεύεται και από αποδείξεις !

Και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Goethe Institut αποτελούν για όλους εμάς τους συνεργάτες των LernenDe την πιο εύγλωττη απόδειξη !!

Καθολικό ποσοστό επιτυχίας και στις τελευταίες εξετάσεις του Σεπτεμβρίου 2014 ! 
 
12 επιτυχούσες και επιτυχόντες από τα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια και τους μεμονωμένους υποψηφίους !

Πέντε από αυτούς με βαθμολογία πάνω από 22-25 στα 25 σε τουλάχιστον δύο από τα τέσσερα τμήματα των εξετάσεων !

Ενδεικτικά αναφέρουμε την κα Ιωάννα Κωνσταντακάτου, τελειόφοιτη του ΦΠΨ , που επέτυχε συνολική βαθμολογία 94.5 στα 100 και αρίστευσε στις εξετάσεις για το Zertifikat B2 , έχοντας παρακολουθήσει για επτά μόλις μήνες το εντατικό μας τμήμα των 150 ωρών !

Εξίσου εντυπωσιακή και η επιτυχία του κου Αντωνίου Καμπούρογλου, μηχανολόγου μηχανικού ΕΜΠ, ο οποίος μετά από 10 μόλις μήνες διακεκομμένης φοίτησης ( λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ) και στην κυριολεξία χωρίς καθόλου διάβασμα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων , επέτυχε στις εξετάσεις για το Β2 !

Όταν σχεδόν ένας στους δύο υποψηφίους για το Β2 αποτυγχάνει, η καθολική επιτυχία των σπουδαστών μας, αποτελεί για όλους εμάς στους LernenDe πηγή χαράς, υπερηφάνειας και δικαίωσης !

Στα εντατικα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλικων οι LernenDe αποτελουν μακράν εδώ και 25 χρόνια όχι απλά την πιο γρήγορη αλλά και την προσιτη σας οικονομικά επιλογή !

Για περιορισμένο ακόμη διάστημα θα ισχύει η εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά μας για την απόκτηση του Zertifikat Β2 του Goethe Institut σε 100, 150 ή και 200 ώρες ( ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε ) και σε χρόνο από 4 έως το πολύ 12 μήνες , ξεκινώντας από το μηδέν , ΜΟΝΟ με 2000 ευρώ σε πενταμελή έως επταμελή φροντιστηριακά τμήματα και με 2500 ευρώ στα κλειστά διμελή μας group !

Όταν με τα πολυμελή τμήματα του Goethe Institut θα χρειαστείτε 105 εβδομάδες ,δηλαδή 2 χρόνια συνεχους φοιτησης,  με έξι διδακτικές ώρες κάθε εβδομάδα και με κόστος σχεδόν 4900 ευρώ για να φθάσετε στο Zertifikat B2 και όταν στα άλλα σοβαρα, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικων του Κέντρου που προσφερουν ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων για ενηλικες θα χρειαστείτε κατα μέσο όρο 80 εβδομάδες , με τίς ίδιες ώρες και κόστος 3000 ευρώ για την απόκτηση του Β2, η προσφορά των LernenDe για την απόκτηση του Β2 σε 4 έως 12 μήνες , σε 100, 150 ή το πολύ 200 ώρες με κόστος 2000 ευρώ στα Φροντιστήρια και 2500 ευρώ για τα κλειστά διμελή αποτελουν πραγματική ευκαιρία !

Και προσοχή !! Τα δίδακτρα αυτά είναι τα ίδια είτε επιλέξετε το πρόγραμμα των 100 ή των 150 ή των 200 ωρών !! Ασχετα δηλαδή από τις ωρες που θα κάνετε !

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
                     lernendegr@yahoo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.